TRAGEDIE PE MARE! Un feribot cu 251 de oameni la bord s-a răsturnat. MAI MULȚI MORȚI

917
TRAGEDIE PE MARE! Un feribot cu 251 de oameni la bord s-a răsturnat. MAI MULȚI MORȚI - filipinde06483800-1513849069.jpg

Articole recomandate

Un feribot cu 251 de oameni la bord s-a răsturnat în largul coastelor filipineze, din cauza valurilor uriașe, a anunțat BBC. Potrvit Daily Mail, care citează declarația unui oficial al poliției locale, "există înformații că trei pasageri și-ar fi pierdut viața".

Potrivit Gărzii de Coastă, există victime, dar nu au fost oferite informații suplimentare. Presa locală scrie că o parte dintre pasageri au fost salvați cu diverse ambarcațiuni și duși pe o insulă din apropiere. Acțiunea de salvare este în continuare îngreunată de vremea extrem de nefavorabilă, iar elicopterele nu pot ajunge la locul accidentului din cauza taifunului care a lovit sudul arhipelagului.

Cel puțin 100 de oameni au fost salvați din valuri, a anunțat Biroul pentru gestionarea situațiilor de urgență citat de DPA.

Accidentul s-a produs în largul orașului Real, situat la 70 km est de capitala Manila, în timp ce ambarcațiunea circula în condiții meteo nefavorabile spre insula Polillo, a precizat purtătorul de cuvânt al gărzilor de coastă.

Feribotul avea o capacitate de transport de 280 de persoane, deci nu era supraîncărcat, însă presa a relatat despre o gaură enormă în carena ambarcațiunii, care ar fi apărut chiar înainte de răsturnare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Decembrie 2017
Stire din Actual : Coreea de Nord testează rachete cu antrax
Pagina a fost generata in 1.0059 secunde