€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

TRAGEDIE PE MARE! Un feribot cu 251 de oameni la bord s-a răsturnat. MAI MULȚI MORȚI

Ştire online publicată Joi, 21 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Un feribot cu 251 de oameni la bord s-a răsturnat în largul coastelor filipineze, din cauza valurilor uriașe, a anunțat BBC. Potrvit Daily Mail, care citează declarația unui oficial al poliției locale, "există înformații că trei pasageri și-ar fi pierdut viața".

Potrivit Gărzii de Coastă, există victime, dar nu au fost oferite informații suplimentare. Presa locală scrie că o parte dintre pasageri au fost salvați cu diverse ambarcațiuni și duși pe o insulă din apropiere. Acțiunea de salvare este în continuare îngreunată de vremea extrem de nefavorabilă, iar elicopterele nu pot ajunge la locul accidentului din cauza taifunului care a lovit sudul arhipelagului.

Cel puțin 100 de oameni au fost salvați din valuri, a anunțat Biroul pentru gestionarea situațiilor de urgență citat de DPA.

Accidentul s-a produs în largul orașului Real, situat la 70 km est de capitala Manila, în timp ce ambarcațiunea circula în condiții meteo nefavorabile spre insula Polillo, a precizat purtătorul de cuvânt al gărzilor de coastă.

Feribotul avea o capacitate de transport de 280 de persoane, deci nu era supraîncărcat, însă presa a relatat despre o gaură enormă în carena ambarcațiunii, care ar fi apărut chiar înainte de răsturnare.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8399 secunde