TRAGEDIE LA DAKAR: Un motociclist a murit într-un teribil accident

184
TRAGEDIE LA DAKAR: Un motociclist a murit într-un teribil accident - thomasbourgin65348900-1357917773.jpg

Francezul Thomas Bourgin, concurent la motociclism la Dakar-2013, a murit într-un accident de circulație în Chile, vineri dimineață, în timp ce se îndrepta spre locul de plecare în etapa a șaptea, transmite AFP, citată de Agerpres.


"Accidentul a avut loc la ora 08.23 la kilometrul 237 din parcursul de legătură. Tânărul de 25 de ani a intrat în coliziune cu o mașină a carabinierilor chilieni, care venea din sens invers. Circumstanțele exacte ale accidentului fac obiectul unei anchete. Echipele medicale deplasate la fața locului nu au putut decât să constate decesul", a anunțat ASO, societatea care organizează competiția.

Thomas Bourgin, originar din Saint-Etienne, născut la 23 decembrie 1987, ocupa locul 68 în clasamentul general la prima participare la Dakar.

Alte două persoane au decedat la raliul Dakar, miercuri, în Peru, în urma unui accident de circulație în care care a fost implicat un vehicul de asistență. Persoanele decedate sunt conducătorul și pasagerul unui taxi, după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de vehiculul de asistenți al raliului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Agent de pază mort la locul de muncă
Pagina a fost generata in 1.426 secunde