Tragedie în Rusia! Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. 41 DE OAMENI AU MURIT

208
Tragedie în Rusia! Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. 41 DE OAMENI AU MURIT - 62042873-1557095272.jpg

Articole recomandate

UPDATE: Bilanțul victimelor ar fi cu mult mai mare decât cel anunțat oficial și se ridică la 41 de morți! "Din 87 de pasageri au supraviețuit doar 37", notează RT.com, care citează surse din rândul anchetatorilor.


Un avion din flota companiei rusești Aeroflot a aterizat forțat azi pe Aeroportul Sheremetyevo din Moscova, după ce a luat foc în timpul zborului, notează BBC. 


Avionul este o aeronavă Sukhoi Superjet-100, care efectua un zbor intern pe ruta Moscova – Murmansk. Agenția rusă de știri Interfax relatează că piloții au ratat o primă aterizare forțată, iar în timpul celei de-a doua o explozie s-a produs în partea din spate a avionului la contactul cu solul. Pe filmările martorilor aflați în aeroport se poate vedea cum aeronava ajunge la sol cuprinsă deja de flăcări, iar în alte imagini postate pe rețelele de socializare se poate observa cum pasagerii sunt evacuați pe toboganele gonglabile. 


Potrivit presei rusești, în avion se aflau 78 de pasageri. Inițial s-a transmis că toți au fost evacuați în siguranță, iar ulterior bilanțul prezentat a fost de un mort și patru răniți. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1554 secunde