Tragedie în lumea sportului. Și-a pierdut viața într-un teribil accident!

765
Tragedie în lumea sportului. Și-a pierdut viața într-un teribil accident! - studiocitycrash-1517479561.jpg

Articole recomandate

Tragedie în lumea sportului. Fostul baschetbalist NBA Rasual Butler și-a pierdut viața într-un teribil accident. În accident a murit și soția sa, cântăreața Leah LaBelle.


La volanul autovehiculului se afla chiar fostul baschetbalist, care a scăpat mașina de sub control. Autovehiculul s-a izbit de un parapet și apoi s-a răsturnat.


Accidentul s-a produs în jurul orei 2 noaptea, în apropiere de Studio City, din Los Angeles, potrivit presei din străinătate. Rasual Butler avea 38 de ani, iar soția sa, cântăreața Leah LaBelle, avea 31 de ani, ea fiind fostă concurentă a emisiunii American Idol. Toți cei care au aflat cumplita veste sunt în stare de șoc, iar clubul Miami Heat, acolo unde fostul baschetbalist a jucat trei sezoane, a avut un mesaj emoționant pe contul de Twitter.

"Suntem profund întristați de decesul lui Rasual Butler și al soției sale, Leah LaBelle. Sincerele condoleanțe, gândurile și rugăciunile se îndreaptă către familie și numeroșii prieteni pe care îi aveau Rasual și Leah. Le vom simți lipsa", a scris clubul Miami Heat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0303 secunde