Tragedie aviatică! Un elicopter militar s-a prăbușit. Cel puțin o persoană a murit

133
Tragedie aviatică! Un elicopter militar s-a prăbușit. Cel puțin o persoană a murit - militar-1562000029.jpg

Articole recomandate

Un elicopter al forțelor armate germane s-a prăbușit luni în nordul Germaniei, în apropierea orașului Hanovra, provocând moartea unei persoane, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, relatează dpa.


Elicopterul s-a prăbușit în apropierea satului Dehmke la puțin timp după miezul zilei (10.00 GMT), potrivit poliției. Nu există indicii imediate privind cauza accidentului.


Un incendiu a izbucnit în zona împădurită din apropierea locului prăbușirii, a declarat un purtător de cuvânt al autorității locale. O zonă amplă în jurul resturilor elicopterului a fost izolată.


Incidentul are loc la o săptămână după ce un pilot și-a pierdut viața în urma unei coliziuni a două avioane de luptă Eurofighter fără muniție la bord în nord-estul Germaniei. Potrivit dpa, cei doi piloți care se aflau în avioanele Bundeswehr și-au folosit butoanele de ejectare, dar numai unul dintre ei a supraviețuit.


Zborurile Eurofighter s-au reluat luni după accident, două avioane decolând de la baza Laage din apropiere de Rostock.


Forțele aeriene germane nu au comentat asupra cauzei coliziunii, afirmând că investigațiile sunt în desfășurare, notează dpa.


Sursă: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9443 secunde