Tragedia din Muntenegru. Șoferul autocarului nu avea aviz psihologic și nici carte de muncă

155
Tragedia din Muntenegru. Șoferul autocarului nu avea aviz psihologic și nici carte de muncă - muntenegruautocar-1372419948.jpg

Articole recomandate

Șoferul autocarului care s-a răsturnat în Muntenegru, George Ciobanu, nu avea contract de muncă la firma care asigura transportul, nici avizele medical și psihologic, a declarat, vineri, Adrian Kritikos, inspector la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR).




Un autocar al firmei Gregory Tour, în care se aflau turiști români, s-a răsturnat într-o prăpastie, duminică, în jurul orei 18.00, ora României. În urma accidentului și-au pierdut viața 18 persoane, printre care și șoferul autocarului, iar alte 29 au fost rănite. Răniții au fost aduși în România marți, cu două aeronave militare, și internați la spitalele Universitar, Floreasca, Elias și Bagdasar-Arseni.


Autocarul era condus de George Ciobanu, care lucra ca șofer în cadrul Poliției Capitalei, la Logistică. Potrivit oficialilor din Poliția Capitalei, el lucra din septembrie 2012 și la firma care a transportat turiștii în Muntenegru, scrie ziaruloval.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7073 secunde