Toți membrii unei familii din Giurgiu au murit de COVID

242
Toți membrii unei familii din Giurgiu au murit de COVID - covid-1634561474.jpg

Articole de la același autor

O întreagă familie din Giurgiu a murit de Covid la spitalul județean din oraș. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani și părinții săi, toți nevaccinați. Cei trei au fost internați cu o formă foarte gravă de COVID și nu au răspuns la tratament.


Managerul spitalului din Giurgiu, Dragoș Chivu, a declarat la Digi24 că cei trei au venit împreună la spital și, pentru că erau în stare gravă, au fost internați de urgență.

"Aveau afectare pulmonară majoră. Li s-au acordat îngrijirile medicale corespunzătoare. Cel de 36 de ani a fost internat la ATI COVID, a fost intubat, dar nu a răspuns la tratament.

Potrivit Digi24, părinții au murit și ei. În interval de 24 de ore au decedat toți trei", a povestit Dragoș Chivu.

El a subliniat că cei trei pacienți au venit târziu, acesta fiind principalul motiv al situației grave în care sunt cei care se îmbolnăvesc.

"Vin târziu, cu afectare pulmonară gravă, nu răspund la tratament", a spus managerul unității sanitare.

El a vorbit și despre situația complicată din spital, unde în ultimele 72 de ore au fost situații în care nu mai era niciun loc liber, iar ambulanțele așteptau în curte cu pacienți conectați la oxigen.

"Ieri nu aveam nici măcar scaune disponibile, erau 78 de pacienți în UPU, 100 pe secția COVID. Situația e gravă, încercăm să triplăm garda cu alte specialități ca să facem față. Toată această suferință ne afectează", a spus Chivu.

El a subliniat că peste 90% dintre pacienții care sunt în spital sunt nevaccinați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.469 secunde