TORTURA practicată de CIA / "Scuzați-mă, dar acest raport est plin de prostii"

120
1
TORTURA practicată de CIA /

Articole recomandate

Fostul vicepreședinte american, Dick Cheney, a afirmat, miercuri, că raportul privind tortura practicată de CIA în cursul interogatoriilor unor presupuși teroriști, dezvăluit de Senat cu o zi înainte, este "plin de prostii". "Cred că raportul este deplorabil. Mi se pare că are lipsuri", a declarat pentru Fox News Dick Cheney, vicepreședinte în administrația George W. Bush, în perioada 2001-2009, pe când au avut loc interogatoriile forțate ale CIA asupra unor presupuși teroriști.

Raportul critic făcut public marți de Senatul american dezvăluie că tortura practicată de CIA împotriva unor presupuși teroriști nu a permis obținerea vreunei informații valabile. Comisia de Informații a Senatului a pus astfel în lumină minciunile prezentate de Agenția Centrală de Informații Congresului și Casei Albe. "Scuzați-mă, dar acest raport est plin de prostii", a afirmat Dick Cheney, foarte sigur pe el, scrie mediafax.ro. "Ei nu s-au deranjat să intervieveze persoanele cheie împlicate în acest program", a adăugat el, afirmând că fostul președinte George W. Bush era implicat în program și cunoștea majoritatea detaliilor.

"Ce presupuneți că am fi putut face (cu Khalid Sheikh Mohammed, presupusul organizator al atentatelor din 11 septembrie)? Să-l sărutăm pe ambii obraji și să-l întrebăm: vă rugăm, vă rugăm spuneți-ne ce știți? Bineînțeles că nu", a spus Cheney.

"Am făcut exact ceea ce trebuia pentru a pune mâna pe cei care au planificat 11 septembrie și a-i împiedica să comită alte atentate. Ne-am îndeplinit cele două misiuni", a mai afirmat fostul vicepreședinte american.

Comentează știrea

oli
12 decembrie 2014
Locuri de munca

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]  l

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8533 secunde