Tornadă devastatoare, în Noua Zeelandă

517
1
Tornadă devastatoare,  în Noua Zeelandă - tornada-1354797162.jpg
O tornadă a ucis trei persoane și a provocat numeroase pagube materiale, ieri, la Auckland, cel mai mare oraș din Noua Zeelandă, un fenomen neobișnuit în această parte a globului, au anunțat serviciile de prim-ajutor, relatează AFP. 


Tornada, însoțită de rafale de vânt de peste 110 km/oră, a lovit periferia orașului Auckland, doborând arbori și smulgând acoperișurile clădirilor.

Trei persoane și-au pierdut viața, două în momentul în care un bloc de beton s-a prăbușit și a zdrobit cabina unui camion, iar o a treia a fost rănită mortal de un arbore smuls din rădăcină, au anunțat serviciile de salvare.

Circa 150 de locuințe au fost grav avariate.



Comentează știrea

MISCAREA DE REZISTENTA ANR
7 decembrie 2012
IMPERIUL VOSTRU SE DESTRAMA

OAMENI DIN ANR Aveti puterea de a schimba plaga care a cazut asupra Romaniei din mai 2012 care reprezinta de fapt comunismul cu toate consecintele. Indiferent de cine vine la putere e clar pentru Romania dar si pentru Europa sau America ca asa nu mai poate continua, actualul guvern e terminat moral si legal. PUCISTII TREBUIE SA PLECE! NEOCOMUNISTII DIN Guvern si anr trebuie sa plece! LOCUL LOR E LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI! Eu ma opun lor !Tu ce faci? ALTURA- TE ACUM MISCARII DE REZISTENTA ANR! Neocomunistilor, nu sinteti permanenti si istoria va va matura brutal de pe scena! Ziarele vremii vor inregistra greselile si crimele voastre! Sint convins ca in sinea lor acesti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8002 secunde