Tom și Jerry ajung pe marile ecrane!

408
Tom și Jerry ajung pe marile ecrane! - tomandjerrypicture12038100-1539689708.jpg

Articole recomandate

Tim Story se află în negocieri pentru a regiza filmul live-action hibrid "Tom și Jerry", produs de Warner Bros. Animation Group, potrivit The Hollywood Reporter.

Cele două personaje se războiesc încă din 1940, iar primul lor desen animat a purtat numele de "Puss Gets the Boot" și a fost realizat de William Hanna și Joseph Barbera.

Cei doi desenatori, Hanna și Barbera intenționau să-și boteze persoanjele Jasper și Jinx, însă numele de Tom și Jerry a venit la ideea animatorului John Carr. Cei doi producători au regizat mai bine de 100 de scurtmetraje, bazate pe mișcare în dauna dialogului, scrie europafm.ro

Pe atunci, șeful departamentului de animație a decis să pună capăt seriei, considerând că sunt prea multe desene animate cu un șoarece și o pisică, iar costurile unui singur episod erau mult prea mari. Cu toate acestea, Hanna și Barbera au dus mai departe povestea lui Tom și a lui Jerry, la cererea insistentă a publicului.

Primul film de animație cu cele două personaje a avut un succes imens și a fost nominalizat la un Academy Award pentru cel mai bun scurtmetraj de animație. Mai mult, Tom și Jerry au câștigat șapte premii Oscar pentru cel mai bun scurt metraj de animație.

Regizorul Tim Story este cunoscut mai ales pentru filmele "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer" (2007), "Think Like a Man" (2012), "Ride Along" (2014) sau "Fantastic Four" (2015).

În prezent, Tim Story pregătește reboot-ul "Shaft", cu Samuel L. Jackson și Jessie T. Usher, care urmează să fie lansat pe 4 iunie 2019.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 August 2018
Stire din Diverse : "Darius",  invitație la film
Pagina a fost generata in 0.4615 secunde