Theresa May, așteptată să demisioneze astăzi

184
Theresa May, așteptată să demisioneze astăzi - theresa-1558646763.jpg
Șefa guvernului britanic Theresa May este așteptată să își anunțe, astăzi, plecarea din funcție, scrie cotidianul The Times, fără a cita surse, potrivit agenției Reuters. 


Theresa May va rămâne prim-ministru pe perioada procesului în două etape prin care va fi desemnat succesorul său la conducerea Partidului Conservator, scrie cotidianul londonez. 
Ultimii doi candidați care vor rămâne în cursă se vor confrunta într-un vot final al celor 125.000 de membri ai Partidului Conservator. 


Potrivit unui sondaj al YouGov publicat miercuri, Partidul Conservator al Theresei May ar urma să obțină, la alegerile europene de joi, un dureros loc cinci (7%), cu nu mai puțin de 30 de puncte în spatele Partidului Brexit al lui Nigel Farage, dat în frunte, în fața liberal-democraților (19%), a Partidului Laburist (13%) și a Verzilor (12%). 
În editorialul de joi, cotidianul Daily Telegraph, unul din cele mai influente în rândul votanților conservatori, scrie că, cu cât Theresa May va rămâne mai mult timp în fruntea acestui partid, "cu atât mai mare va fi contaminarea" imaginii acestuia. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4056 secunde