TERORISMUL LOVEȘTE DIN NOU! Nouă persoane ucise în două incidente

254
TERORISMUL LOVEȘTE DIN NOU! Nouă persoane ucise în două incidente - ddd-1582183231.jpg

Articole recomandate

Nouă persoane au fost ucise miercuri seară în două incidente armate la Hanau, în apropiere de Frankfurt, a anunțat poliția locală, relatează dpa, AFP și Reuters, citate de Agerpres. Autorul sau autorii atacurilor, care ar fi vizat baruri cu narghilea, conform presei locale, au fugit, a adăugat poliția care ''a lansat o urmărire la scară largă''. O persoană suspectată că a fost autorul atacurilor a fost găsită moartă câteva ore mai târziu, alături de un alt trup neînsuflețit neidentificat.

Un prim atac ar fi vizat un bar cu narghilea din centrul acestui oraș cu aproximativ 90.000 de locuitori. Potrivit poliției, cel puțin o persoană a fost grav rănită în acest prim atac comis în jurul orei 22:00 (21:00 GMT). Martorii, citați de mass-media locale, au afirmat că au auzit aproximativ 10 focuri de armă.

Apoi a avut loc un al doilea incident armat în care au fost rănite grav cel puțin cinci persoane, a indicat un bilanț inițial al autorităților. Potrivit presei locale, trei persoane au fost ucise în primul atac și alte cinci în cel de-al doilea.

"În acest stadiu, poliția poate să confirme că opt persoane au fost rănite mortal", au anunțat în timpul nopții autoritățile, într-un comunicat. O persoană grav rănită a murit joi dimineața, crescând bilanțul atacurilor la nouă morți, potrivit unui purtător de cuvânt.

"Presupusul autor a fost găsit fără viață la domiciliul său din Hanau. Forțele de intervenție specială ale poliției au mai descoperit acolo un alt trup neînsuflețit. Ancheta continuă. În prezent nu există vreun indiciu conform căruia ar fi existat mai mulți autori ai atacurilor", a notat pe Twitter poliția din landul Hesse (sud-est) unde se află Hanau.

Anchetatorii au găsit de asemenea mașina presupusului atacator, care conținea muniții și încărcătoare, a precizat presa locală, adăugând că suspectul avea un permis de vânătoare și ar fi fost german.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5755 secunde