TEROAREA numită STAT ISLAMIC. TREI OSTATICI, ARȘI DE VII

369
1
TEROAREA numită STAT ISLAMIC. TREI OSTATICI, ARȘI DE VII - llala-1423399459.jpg

Articole recomandate

Militanții grupării Stat Islamic au ars de vii cel puțin trei irakieni, în provincia Anbar, pe care îi acuzau că au informat forțele de securitate despre mișcările jihadiștilor, relatează Radio Free Europe/Radio Liberty, citează Mediafax.


Victimele, originare dintr-o zonă situată în apropierea orașului Hit, la 200 de kilometri vest de Bagdad, erau suspectate că informează forțele de securitate irakiene despre mișcările militanților. Organizația jihadistă i-a acuzat, de asemenea, pe cei trei irakieni că încurajau oamenii să se alăture forțelor tribale care luptă împotriva grupării Stat Islamic.

Oficiali din Anbar au precizat, într-un comunicat, că una dintre victime era un fost ofițer de poliție. Aceste execuții, care au loc la scurt timp după ce SI a difuzat o înregistrare video în care pilotul iordanian Maaz al-Kassasbeh era ars de viu, sunt primele cazuri cunoscute de civili incendiați pentru că s-au opus grupării jihadiste.



Comentează știrea

eva
10 februarie 2015
munca la domiciliu

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.29 secunde