Teroare în BOSTON. Atentatorii de la maraton sunt frați. Unul a fost ucis, altul e vânat de poliție

200
Teroare în BOSTON. Atentatorii de la maraton sunt frați. Unul a fost ucis, altul e vânat de poliție - foto-1366371879.jpg
Un ofițer de poliție care asigura securitatea în campusul Institutului de Tehnologie al Massachusetts (MIT) din Boston a fost ucis, de un bărbat înarmat, iar zona a fost încercuită de poliție și FBI, potrivit CNN. 


Incidentul vine la câteva zile după atentatul de la maratonul din Boston. Schimburi de focuri și explozii s-au auzit ulterior în districtul Watertown, situat la nord de universitate. Un suspect a fost arestat, iar unele surse citate de Boston Globe spun că acesta ar avea legătură cu atentatul de la maraton. Acesta a murit la spital. Un alt suspect este încă în libertate, iar operațiunea poliției este în desfășurare, informează realitatea.net. 


 Suspectul despre care poliția americană crede că este implicat în atentatele de la Maratonul din Boston, comise luni, a fost identificat drept Djohar A. Țarnaev, 19 ani, și locuia în Cambridge, Massachusetts, informează vineri Associated Press. Celălalt suspect, al cărui nume nu a fost făcut public, a decedat la spitalul Beth Israel din Boston ca urmare a rănilor suferite.  Ambii suspecți proveneau din Rusia, dintr-o regiune din apropierea Ceceniei, și trăiau în SUA de cel puțin un an de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1276 secunde