Tinerețe fără bătrânețe

Terapia cu ultrasunete și liftingul facial ne ajută să scăpăm de riduri

3408
1
Un ten fără riduri și după vârsta de 30 de ani - este visul oricărei femei. Specialiștii spun că putem amâna apariția primelor semne ale îmbătrânirii tenului printr-o îngrijire eficientă. Un ajutor de nădejde îl reprezintă cremele nutritive și măștile preparate din produse naturale. De asemenea, tehnologia le vine în ajutor femeilor care vor să fie veșnic frumoase. Ultrasunetele sau electrostimularea sunt două dintre metodele utilizate cu succes pentru atenuarea ridurilor.

Luminița Foca, asistent terapeut, ne-a explicat că terapia cu ultrasunete se bazează pe stimuli sonori care acționează asupra feței. Stimulii sonori reprezintă o metodă non-invazivă.
Aparatul cu ultrasunete are programe faciale pentru ochi și contur facial, efectuând tratamente de lifting facial, anticearcăn, depigmentare prin eliminare a acumulărilor de melanină.
O ședință de tratament cu ultrasunete costă 30 de lei. "Se lucrează în jurul ochilor, pe frunte, sunt vizate ridurile de expresie. Ședința durează 15 minute", a precizat Luminița Foca.
De asemenea, liftingul facial este o metodă utilizată cu succes în centrele de înfrumusețare pentru atenuarea ridurilor. Pe zona feței se aplică un electrod bipolar, care determină contractarea mușchilor, stimulează producerea de colagen natural și, în final, previne apariția ridurilor.
Luminița Foca a precizat că liftingul facial poate fi utilizat în combinație cu tratamentul cu ultrasunete, având drept rezultat relaxarea tenului. Este nevoie de zece ședințe de lifting, fiecare cu durata de 15 minute, pentru ca rezultatele să fie vizibile. Tratamentul trebuie repetat la interval de șase luni. O ședință costă 35 de lei.
Termoșocul facial este utilizat mai ales pentru a înlesni pătrunderea cremelor nutritive în piele. Este vorba despre un dispozitiv cu două capete cu care se masează suprafața afectată. La unul dintre capete temperatura este scăzută, de patru grade Celsius, în timp ce la celălalt capăt temperatura atinge 40 de grade Celsius. Pentru masajul facial este utilizat doar polul cald.
Pentru relaxarea tenului, în centrele de frumusețe este utilizat cu succes și masajul facial. O ședință durează 20 de minute. Cu ajutorul masajului cosmetic putem preveni sau atenua ridurile, putem scăpa de acnee sau îmbunătăți radical calitatea pielii.
Masajul terapeutic reglează drenajul limfatic, tratează probleme precum cuperoza, ajută la descongestionarea feței, tratează migrenele, ajută la activarea circulației sanguine. Ședința costă 30 de lei.

Comentează știrea

mari
6 noiembrie 2011
tratament cu ultrasunete

De ce imi apar bubulite rosii dupa tratament.dupa fiecare sedinta cu ultrasunete apar bubulite

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6517 secunde