Teorie șocantă după incendiul din Kemerovo: au murit 400 de oameni, dar guvernul ascunde adevărul

376
Teorie șocantă după incendiul din Kemerovo: au murit 400 de oameni, dar guvernul ascunde adevărul - kgmvgjmgmjgjmgkhhhhhhhhhhhhhhhhh-1522155343.jpg

Articole recomandate

Internetul din Rusia a fost împânzit de informații false după incendiul din orașul Kemerovo, soldat cu cel puțin 64 de morți. Teorii ale conspirației vorbesc despre un bilanț mult mai mare, ascuns de autorități. Internetul din Rusia a fost împânzit de informații false după incendiul din orașul Kemerovo, soldat cu cel puțin 64 de morți. Teorii ale conspirației vorbesc despre un bilanț mult mai mare, ascuns de autorități. 


În incendiul devastator de duminică de la centrul comercial din orașul siberian Kemerovo au murit peste 64 de oameni, iar printre victime se aflau mulți copii, dar neîncrederea oamenilor în autorități a generat teorii ale conspirației.

Pe Internet s-au răspândit zvonuri cum că în infernalul incendiu din Kemerovo ar fi murit mult mai mulți oameni. Se presupune că duminică au murit între 300 și 400 de oameni și că presei din Rusia i s-a interzis să spună oamenilor adevărul, iar cadavrele sunt scoase din clădire în timpul nopții, scrie publika.md.

Sursele media externe au scris despre tragedia din Kemerovo spunând că în morgile din apropiere, la un moment dat s-au înregistrat peste 170 de cadavre, iar salvatorii continuau să aducă. Holurile spitalelor erau arhipline de rudele victemelor.

Pentru a opri răspândirea informațiilor false, Comitetul de Investigații Rusești a publicat pe instagram o declarație specială. "Informațiile despre presupusele sute de victime ale tragediei din Kemerovo nu sunt confirmate și nu corespund realității". Comitetul de Investigații al Federației Ruse furnizează în mod regulat informații relevante încă din primele minute ale anchetei cauzei penale, care au motive reale, inclusiv declarații ale rudelor persoanelor decedate", a spus raportul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7405 secunde