Mai multe ştiri online:

Tensiuni în Orientul Mijlociu. Beijingul invită Washingtonul și Teheranul la reținere

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
China i-a îndemnat, ieri, pe americani și iranieni să manifeste reținere, după anunțul privind trimiterea a 1.000 de soldați americani suplimentar în Orientul Mijlociu și avertismentul Teheranului că, în curând, va depăși o limită prevăzută în acordul internațional privind programul său nuclear, informează AFP. 


„Invităm toate părțile să nu se piardă cu firea și să nu deschidă cutia Pandorei”, a declarat presei ministrul de Externe chinez, Wang Yi, întrebat despre întărirea forțelor americane în Orientul Mijlociu. „SUA trebuie în special să-și schimbe practica lor de presiune maximă. Nu numai că nu permit rezolvarea problemei, ci agravează criza”, a indicat el. 


Washingtonul a decis să trimită aproximativ 1.000 de militari suplimentar în Orientul Mijlociu în contextul accentuării tensiunilor cu Teheranul, a anunțat, luni, ministrul Apărării interimar, Patrick Shanahan. 


Acest anunț intervine la puțin timp după publicarea de către Ministerul Apărării SUA a noi documente care acuză Iranul de atacul asupra a două petroliere în Marea Oman, săptămâna trecută. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.781 secunde