Taximetristul violator și-a primit sentința!

945
Taximetristul violator și-a primit sentința! - violbritania-1511361039.jpg
Un taximetrist din Marea Britanie a fost găsit vinovat pentru viol și a va sta următorii 10 ani după gratii, după ce a violat o adolescentă de 17 ani, aflată în stare de ebrietate, pe motiv că aceasta nu avea bani să-i plătească cursa. Întâmplarea a avut loc pe 4 iunie în Swansea.

Pe numele său Katar Shahin (40 de ani), acesta a abordat-o pe tânără și s-a oferit să o ducă gratis acasă, chiar dacă aceasta i-a explicat că nu are bani pentru a plăti cursa. Agresorul a dus-o la fast food, i-a cumpărat și ceva de băut, apoi a dus-o la el acasă, pe motiv că are nevoie la baie. Tânăra, amețită de alcool, a picat în capcana taximetristului și a urcat în apartament. Acolo, agresorul a început să o sărute cu forța și, într-un final, a violat-o.

Imediat după incident, au fost alertate autoritățile locale, ia agresorul a fost reținut. Katar Shahin nu a recunoscut acuzațiile în fața procurorilor și a precizat că victima este defapt o prostituată, plătită cu 20 de lire pentru a-i satisface plăcerile sexuale, anunță Dailymail.

Din păcate pentru el, Instanța din Swansea a decis să-l condamne la 10 ani de închisoare pentru viol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1032 secunde