Țară îndoliată! 22 de adolescente și-au pierdut viața într-un incendiu

178
Țară îndoliată!  22 de adolescente  și-au pierdut viața  într-un incendiu - taraindoliata-1489065202.jpg

Articole recomandate

Un cămin pentru minori din Guatemala, acuzat de rele tratamente și abuzuri sexuale, a fost, miercuri, scena unei noi tragedii: un incendiu care a provocat moartea a 22 de adolescente cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, relatează AFP.

19 adolescente au murit la locul incendiului, 17 dintre ele fiind calcinate. Alte trei decese au fost înregistrate la spital în capitală ca urmare a rănilor. Incendiul s-a soldat și cu 38 de răniți, dintre care 16 se află în stare critică, fiind transferați la două spitale din capitala guatemaleză, din cauza arsurilor de diferite grade.

Focul a izbucnit în aripa rezervată fetelor la căminul Seguro Virgen de la Asuncion, situat în San José Pinula, la circa 20 km est de capitala țării. "Pentru moment, nu se cunosc cauzele incendiului", a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor voluntari, Mari Cruz.

Trei zile de doliu național au fost decretate de către președintele țării, Jimmy Morales, care, într-un scurt mesaj televizat, a anunțat că l-a demis pe directorul căminului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5926 secunde