Tânăr de 20 de ani mort într-un accident în ziua în care urma să se căsătorească

271
Tânăr de 20 de ani mort într-un accident în ziua în care urma să se căsătorească - acc-1629709728.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 20 de ani a murit într-un accident de circulație chiar în ziua în care urma să se căsătorească. Mireasa lui este devastată de durere și spune că îl va iubi pentru totdeauna.


Myles Harty urma să se căsătorească în doar câteva ore cu iubita lui, Kate Quilligan, la o biserică din Irlanda, însă nunta s-a transformat în înmormântare, când mașina în care era a lovit un stâlp la Cragmore, sâmbătă dimineață, relatează Irish Examiner.


Îndurerată, Kate s-a dus totuși la locația unde urma să aibă loc nunta pentru a-și lua rămas bun de la iubitul ei. „Acolo ar fi trebuit să sărbătorim cea mai frumoasă zi din viața noastră, dar, în schimb, a fost cea mai rea”, a spus tânăra, adăugând că îl va iubi pentru totdeauna, indiferent de ceea ce va urma.


Sute de membri ai familiei și prieteni, care urmau să participe la nuntă, s-au adunat în fața bisericii pentru a-i cinsti memoria. În locul marșului nupțial, la boxe s-au auzit melodii triste.


Șoferul adolescent al mașinii în care se afla mirele a fost arestat, iar un al treilea pasager a fost dus la Spitalul Universitar din Limerick în stare gravă.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5849 secunde