Suspectul din atacul cu colet-capcană s-a detonat!

188
Suspectul din atacul cu colet-capcană s-a detonat! - explodat46217100-1521632430.jpg

Articole recomandate

Suspectul în cazul atentatelor cu colete-capcană a murit după ce a detonat încărcătura pe care o avea pe el, au informat surse din Poliția din Austin.

Bărbatul a acționat dispozitivul exploziv când a văzut ofițeri de poliție îndreptându-se spre mașina în care se afla pe o autostradă, în apropiere de Round Rock, o zonă din Austin.

Agenții FBI au informat că au deschis o anchetă în acest caz. Bărbatul trimisese cel puțin patru colete-capcană.

Noul incident survine după patru atacuri cu bombă în Austin și altul în Schertz, la 104 kilometri spre sud. Marți seara, poliția din Austin a folosit imagini dintr-un magazin FedEx de pe o autostradă aflată la zona de sud, în Austin, potrivit bbc.com.

În primele ore ale dimineții de miercuri, poliția și ofițerii federali au ocupat poziții înj jurul unei parcări aparținând hotelului Round Rock.

În timp ce așteptau sosirea echipelor de poliție, mașina în care se afla suspectul a pornit brusc, iar polițiștii au plecat în urmărirea lui.

Când suspectul a văzut că este urmărit și că polițiștii se apropiaseră de el, atunci a detonat o bombă și a rănit un ofițer de poliție, în timp ce altul a deschis focul asupra suspectului.

Ulterior, poliția a confirmat că suspectul a decedat în urma exploziei dispozitivului pe care îl avea asupra lui.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2836 secunde