€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

SUA vor transmite Coreei de Nord un calendar post-summit cu cerințe specifice

Ştire online publicată Marţi, 26 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Statele Unite vor transmite în curând un calendar Coreei de Nord cu cerințe specifice pentru Phenian după summitul istoric dintre președintele american Donald Trump și liderul nord-coreean Kim Jong Un, a declarat un oficial al Departamentului Apărării, potrivit Reuters.

Oficialul, care a vorbit cu un grup restrâns de jurnaliști înaintea unui turneu în Asia în această săptămână a secretarului Apărării Jim Mattis, nu a precizat detaliile, dar a sugerat că acest calendar va fi suficient de rapid pentru a clarifica nivelul de angajament al Phenianului.

„Vom ști foarte curând dacă vor acționa cu bună credință sau nu”, a afirmat oficialul, sub protecția anonimatului. „Vor exista cerințe specifice și un calendar specific când vom prezenta Coreei de Nord conceptul nostru privind implementarea acordului de la summit”, a adăugat sursa citată.

Secretarul de stat Mike Pompeo a spus, săptămâna trecută, că cel mai probabil va efectua nu peste mult timp o nouă vizită în Coreea de Nord în încercarea de a detalia angajamentele asumate la summitul din 12 iunie din Singapore, dintre Trump și Kim. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6503 secunde