SUA: "Niciun semn de interes pentru discuții din partea Coreei de Nord"

140
SUA:

Articole recomandate

"Coreea de Nord nu a arătat niciun semn de interes pentru discuții cu Statele Unite", a indicat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, în ciuda deschiderii de către Washington a unor canale de comunicare cu Phenianul, transmite AFP. 


"Oficialii nord-coreeni nu au arătat niciun semn de interes pentru discuții privind denuclearizarea", a precizat Heather Nauert într-un comunicat, amintind de existența a "mai multor canale de comunicare cu oficiali din cadrul regimului nord-coreean", evocate de șeful diplomației americane, Rex Tillerson, sâmbătă, la Beijing. 


Tillerson a declarat că Washingtonul încearcă să afle dacă regimul lui Kim Jong-Un dorește să înceapă discuții despre programul său nuclear. 


"Punem întrebări. Avem liniile noastre de comunicare cu Phenianul, nu suntem într-o beznă totală, avem două sau trei canale de comunicare deschise cu Phenianul", a dat asigurări Tillerson. 


Washingtonul spune acum că această tentativă de dialog a rămas fără răspuns, în timp ce liderii celor două state sunt angajați într-o violentă dispută verbală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5172 secunde