SUA: Donald Trump a câștigat alegerile datorită Facebook

90
SUA: Donald Trump a câștigat alegerile datorită Facebook - suadonaldtrump-1507548391.jpg

Articole recomandate

Rețeaua socială Facebook a determinat victoria actualului președinte al SUA, Donald Trump, la alegerile din 2016, în timp ce Twitter i-a servit pentru a vorbi cu oamenii, a apreciat, ieri, Brad Parscale, fostul director de campanie pentru tehnologii digitale al lui Trump într-un interviu pentru CBS, citat de portalul francez 20minutes.fr.

Faptul că rețelele sociale au jucat un rol esențial în succesul miliardarului în toamna anului trecut nu este o noutate, ca dovadă numeroase rapoarte privind abuzul de știri false, dar este mai puțin obișnuit să auzi că cel care a dirijat respectiva strategie să o descrie în detaliu, așa cum a făcut Brad Parscale la CBS, într-o emisiune difuzată duminică seara.

"În prezent, Facebook vă permite să ajungeți la 15 oameni de la capătul Floridei pentru care nu ați cumpăra niciodată reclamă TV", i-a explicat el jurnalistei Lesley Stahl. Parscale, specialist în strategii digitale care a lucrat pentru Trump și diversele sale afaceri începând cu 2011, susține că a cheltuit majoritatea bugetului destinat campaniei web pentru anunțurile de pe Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.316 secunde