SUA a retras recomandările pentru cetățeni de a evita călătoriile în străinătate

145
SUA a  retras recomandările pentru cetățeni de a evita călătoriile în străinătate - masca-1596788342.jpg

Articole de la același autor

La acest moment, Departamentul de Stat și Centrul de Control al Bolilor și Prevenție (CDC) din Statele Unite au retras recomandările către toți cetățenii americani de a evita orice călătorii în străinătate, din cauza coronavirusului, transmite Reuters, citat de Agerpres. Recomandarea a fost înlocuită cu o serie de avertismente pentru anumite țări.


''Odată cu ameliorarea condițiilor sanitare și de siguranță în unele țări și cu posibila înrăutățire în altele, departamentul revine la sistemul anterior de niveluri de recomandări de călătorie pentru fiecare țară'', arată un comunicat la Departamentului de Stat, care a luat locul recomandării globale de nivel 4 (maxim) ''Nu călătoriți'' emise în 19 martie.


Pentru circa 30 de țări s-au emis din 6 august alerte ''Nivelul 4: Nu călătoriți''. Pe lista de risc ridicat se află, printre altele, India, Rusia, Bangladesh, Belize, Bolivia, Costa Rica, Republica Dominicană, Egipt, El Salvador, Haiti, Iran, Kosovo, Kazahstan, Mongolia, Honduras și Libia.


România este încadrată la ''Nivelul 3: Reconsiderați călătoria'', alături de țările din Uniunea Europeană, de Regatul Unit, Vietnam, Sri Lanka, Liberia, Armenia, Filipine, Laos și Australia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7339 secunde