Stormy Daniels îl dă în judecată pe Donald Trump pentru defăimare

138
Stormy Daniels îl dă în judecată  pe Donald Trump pentru defăimare - stormy-1525185996.jpg

Articole recomandate

Actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels l-a dat din nou în judecată pe președintele american Donald Trump, de data aceasta pentru defăimare, a anunțat, luni, avocatul său, transmite AFP.

Stormy Daniels, pe numele său real Stephanie Clifford, s-a lansat într-o bătălie judiciară cu Trump odată cu cererea adresată unui judecător din Los Angeles să anuleze un acord de confidențialitate prin care ea accepta să nu vorbească despre relația pe care susține că a avut-o cu magnatul în 2006-2007.

Plângerea pentru defăimare depusă, luni, de avocatul Michael Avenatti, la tribunalul federal din New York, adaugă astfel un nou episod în saga tot mai complexă dintre președinte și presupusa sa amantă.

Într-un interviu televizat de la sfârșitul lunii martie, actrița a dezvăluit detalii din relația sa cu Donald Trump din anii 2006-2007. Ea a mai spus că, în 2011, un necunoscut a amenințat-o, într-o parcare din Las Vegas, că i-ar putea face rău fiicei sale dacă va vorbi public despre această relație.

Stormy Daniels a realizat apoi și a făcut public un portret robot al necunoscutului, ridiculizat însă de Donald Trump pe Twitter. Președintele a susținut că este vorba despre un desen realizat "după ani de zile, al unui om care nu există".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6021 secunde