Statele Unite deschid calea negocierilor cu teroriștii

230
2
Statele Unite deschid calea negocierilor cu teroriștii - pistolcapostatic-1435245269.jpg

Articole recomandate

De acum înainte, familiile ostaticilor americani vor putea plăti răscumpărări pentru eliberarea celor dragi, potrivit Digi24.ro.



Anunțul a fost făcut de președintele Barack Obama, care a precizat, totuși, că la nivel oficial se păstrează obligația de a nu face concesii în tratativele cu organizațiile teroriste, termen adeseori interpretat ca o interdicție de a negocia.

Decizia a fost luată după ce mai mulți americani s-au plâns că au fost împiedicați de autorități să încerce eliberarea rudelor care fuseseră răpite. Măsura ar putea avea, însă, un efect contrar, fiindcă teroriștii ar putea intensifica numărul răpirilor, știind că vor fi plătiți pentru eliberarea ostaticilor. În prezent, peste 30 de americani sunt ținuți ostatici peste granițe.

"Aceste familii au suferit destul și nu ar trebui să se simtă niciodată ignorate de propriul guvern. Trebuie să facem mai mult în această privință și tocmai de aceea am cerut o reevaluare a protocolului în cazul luării de ostatici. Suntem cu toții în aceeași echipă și familiile acestor americani sunt cele cărora le pasă cel mai mult de aducerea lor acasă. Așa că trebuie să le tratăm drept partenerii noștri", a declarat Barack Obama, președintele Statelor Unite.



Comentează știrea

adi
26 iunie 2015
anunt

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii la adresa de email: [email protected]

costy
26 iunie 2015
afaceri

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.498 secunde