Mai multe ştiri online:

Statele Unite ar putea interzice importurile de petrol din Venezuela

Ştire online publicată Marţi, 06 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Statele Unite au în vedere interzicerea importurilor de petrol din Venezuela, a afirmat, ieri, secretarul de stat american Rex Tillerson, citat de AFP.

„Situația din Venezuela se înrăutățește. Unul dintre aspectele care trebuie luate în considerare, dacă se adoptă sancțiuni petroliere, este efectul asupra populației”, a declarat Tillerson la Buenos Aires, unde s-a întâlnit cu omologul său argentinian, Jorge Faurie, în cadrul unui turneu în America Latină și Caraibe.

Pe de altă parte, „să nu facem nimic ar însemna să cerem poporului venezuelean să continue să sufere încă mult timp. De aceea, studiem opțiunile și, în special, modalitatea de a compensa efectul unor sancțiuni”, a adăugat șeful diplomației americane.

Venezuela exportă, zilnic, în SUA, 750.000 de barili de petrol. Până acum, Washingtonul a sancționat deja mai multe persoane din conducerea Venezuelei considerate răspunzătoare de acte de corupție sau de reprimarea opoziției față de regimul președintelui Nicolas Maduro. De asemenea, băncilor, cetățenilor și rezidenților străini din Statele Unite li s-a interzis efectuarea de tranzacții cu titluri de stat venezuelene. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8263 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7165 secunde