Mai multe ştiri online:

Statele Unite adresează felicitări noului guvern palestinian

Ştire online publicată Marţi, 16 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Statele Unite au felicitat, duminică, noul guvern palestinian format cu o zi înainte de Mohammad Shtayyeh, din care fac parte persoane loiale președintelui Autorității Naționale Palestiniene (ANP), Mahmoud Abbas, și de unde a fost îndepărtată mișcarea islamistă Hamas, relatează AFP.

„Felicitări noului guvern al Autorității Palestiniene”, a scris pe Twitter Jason Greenblatt, consilier al președintelui american Donald Trump și reprezentant special pentru negocierile internaționale.

„Cu experiența persoanelor prezente, sperăm că vom putea acționa împreună pentru pace și îmbunătățirea vieții palestinienilor. Este timpul să începem un nou capitol”, a mai scris el.

Noul guvern este compus în principal din aliați vechi ai partidului Al-Fatah condus de Mahmoud Abbas, chiar dacă din executiv fac parte și reprezentanți ai altor formațiuni politice mai mici. Deținătorii majorității portofoliilor cheie ale executivului palestinian nu s-au schimbat în raport cu guvernul precedent condus de Rami Hamdallah, premier din 2014.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7498 secunde