€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Stadionul pentru JO 2020, construit cu prețul vieții! Un muncitor surmenat de muncă s-a sinucis

Ştire online publicată Sâmbătă, 22 Iulie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Șantierul marelui stadion olimpic din Tokyo ce va găzdui Jocurile Olimpice din vara anului 2020 a fost îndoliat de sinuciderea unui lucrător în vârstă de 23 de ani, împins la acest gest, potrivit familiei sale, de orele suplimentare excesive, transmite vineri AFP.


Tânărul muncitor în construcții, care a fost angajat pe șantier în decembrie, acumulase 200 de ore suplimentare în luna care a precedat descoperirea corpului său, în aprilie, a declarat vineri pentru AFP avocatul familiei, Hiroshi Kawahito.


Părinții lui au depus săptămâna trecută o cerere de despăgubire. Ei au cerut, de asemenea, guvernului ca pierderea fiului lor să fie recunoscută ca fiind caz de „karoshi”, adică moarte provocată de excesul de muncă. În arhipelag, sute de oameni suferă atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, sau se sinucid.


Japonia construiește în marș forțat principalul stadion ce va găzdui cel mai mare eveniment sportiv din lume, după erori care au întârziat construcția, al cărei proiect a avut prețul inițial umflat la două miliarde de dolari.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6368 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8972 secunde