Spania: Dacă un roman are permis de muncă și ceilalți membri ai familiei au drept de muncă

702
Spania: Dacă un roman are permis de muncă și ceilalți membri ai familiei au drept de muncă - muncaspania18497800-1316504969.jpg

Articole recomandate

Ministerul Muncii de la Madrid a stabilit că, în cazul în care un cetățean străin are permis de muncă sau este înscris în registrele de muncă, ceilalți membri ai familiei au dreptul de a lucra legal în Spania.
Federația Asociațiilor de români din Europa anunță că regulamentul a fost dat publicității la 16 septembrie de Ministerul Muncii din Spania.
Potrivit regulamentului, este suficient ca doar unul dintre părinți să aibă permis de muncă sau să fie înscris în registrele de muncă, pentru ca și ceilalți membri ai familiei să aibă dreptul de a lucra legal în Spania.
Potrivit FADERE, această ultima modificare vine în urma demersurilor repetate făcute de Ambasada României în Spania, cât și ale Federației Asociațiilor de români din Europa. Demersurile au ca punct de pornire unul dintre drepturile fundamentale ale cetățenilor Uniunii Europene, arată Asociația. "Cred că acest pas înapoi nu este suficient pentru a îndrepta nedreptatea făcută românilor din Spania. Nu vom renunța până când situația nu va reveni la normal, până când restricțiile nu vor fi înlăturate", spune Daniel Tecu, președintele FADERE, informează Newsin.ro.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6093 secunde