Soția dictatorului sirian Bashar al-Assad este bolnavă de cancer

579
Soția dictatorului sirian Bashar al-Assad este bolnavă de cancer - untitled-1533741061.jpg

Articole recomandate

Soția dictatorului sirian Bashar al-Assad suferă de cancer la sân în stadiu incipient și este tratată cu ajutorul chimioterapiei. Președinția siriană a publicat pe Twitter o imagine cu Asma al-Assad la o ședință de tratament, însoțită de soțul ei.


"Cu putere, încredere și credină, doamna Asma al-Assad începe primul stadiu al tratamentului pentru o tumoare malignă la sân, care a fost descoperită din timp", a transmis președinția.

Acestea sunt singurele detalii făcute publice despre afecțiunea de care suferă Asma al-Assad, însă din imaginea postată pe Twitter și Facebook se vede că aceasta merge la chimioterapie. Soția britanică a dictatorului sirian împlinește sâmbătă 43 de ani și este căsătorită cu Bashar al-Assad din anul 2000.

Cei doi au împreună o fiică și doi băieți.

Născută și crescută în Marea Britanie, Asma al-Assad, soția președintelui sirian Bashar al-Assad, era privită drept o rază de speranță pentru poporul din Siria. Acest lucru s-a schimbat radical în ultimii ani. Alma al-Assad a fost supranumită "Prima Doamnă a Iadului" și este acuzată că susține atrocitățile comise de soțul ei, că trăiește într-un lux greu de imaginat, în timp ce milioane de sirieni părăsesc țara, îngroziți de războiul civil care le-a ucis rude și prieteni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7472 secunde