€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Sora lui Kim Jong Un și-a făcut prima apariție publică după aproape două luni

Ştire online publicată Miercuri, 05 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong Un, a apărut pentru prima oară în public după aproape două luni, la puțin timp după ce un ziar sud-coreean susținea că a fost retrogradată temporar în urma eșecului summitului de la Hanoi, transmite EFE. 
Agenția oficială KCNA a informat că sora liderului și cu acesta au asistat împreună cu mai mulți înalți oficiali ai regimului la una dintre celebrele manifestări artistice de masă organizată, luni, la Phenian. 


În imaginile difuzate poate fi văzută Kim Yo Jong, la loja oficială, în dreapta soției lui Kim Jong Un, Ri Sol Ju, care la rândul său stă lângă soțul său. 


Ultima apariție în presa nord-coreeană a surorii lui Kim Jong Un a fost consemnată în urmă cu 52 de zile, la sesiunea inaugurală a celei de-a 14-a legislaturi a Adunării Populare Supreme. 


Dat fiind faptul că Kim Yo Jong este considerată mâna dreaptă a fratelui său, absența ei din vizita efectuată de liderul de la Phenian în Rusia, în aprilie, unde s-a întâlnit cu președintele rus Vladimir Putin, a atras atenția mass-media. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7404 secunde