Siria: 16 lovituri aeriene contra SI la Rakka

178
1
Siria: 16 lovituri aeriene contra SI la Rakka - avioane-1436086755.jpg

Articole recomandate

Coaliția condusă de Statele Unite a efectuat sâmbătă 16 lovituri aeriene contra grupării Statul Islamic (SI) în orașul Rakka, bastionul jihadiștilor din Siria, a anunțat un purtător de cuvânt al coaliției, citat de AFP.

"Importantele lovituri aeriene care au avut loc în această seară au fost efectuate pentru a priva Daesh (acronimul în arabă pentru SI) de capacitatea de a deplasa materiale militare în interiorul Siriei și în direcția Irakului", a declarat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al coaliției, locotenent-colonelul Thomas Gilleran.

"A fost unul din cele mai importante angajamente deliberate pe care le-am desfășurat până în prezent în Siria", a precizat el. "Aceasta va slăbi capacitatea Daesh de a se deplasa de la Rakka", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Forțele coaliției "au atacat cu succes numeroase ținte" în Rakka, capitala jihadiștilor, distrugând clădiri ale SI și drumuri, a adăugat el.

Loviturile "au redus sever libertatea de mișcare a teroriștilor", a ținut să menționeze locotenent-colonelul Thomas Gilleran.

Comentează știrea

const
5 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Actual : ISRAELUL, BOMBARDAT!
Miercuri, 24 Iunie 2015
Stire din Actual : Statul islamic emite monedă proprie
Pagina a fost generata in 1.1749 secunde