Socializare extremă

Și-a anunțat moartea pe Twitter

411
Și-a anunțat moartea  pe Twitter - twitterfollow-1319650740.jpg
O britanică a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare Twitter, în care își informa prietenii că a înghițit o supradoză de medicamente și mai are foarte puțin timp de trăit. Susan Bailey, în vârstă de 39 de ani, și-a luat la revedere de la prieteni pe site-ul de socializare după o supradoză de medicamente menită să-i curme viața, scrie dailymail.co.uk.

Prietenii săi au telefonat alarmați la ambulanță, care a sosit la locuința sa din Londra și a găsit-o zăcând pe pat, fără să respire. Ea a murit câteva zile mai târziu, după ce familia a fost de acord să fie deconectată de la aparate, creierul său încetând să mai funcțio-neze, iar inima ei oprindu-se de câteva ori.

După ce a postat anunțul pe Twitter, ea a sunat și la ambulanță: "Am luat o supra-doză, nu știu ce să fac. Nu pot să respir, vă rog, ajutați-mă", le-a spus Bailey medicilor.

Soțul ei, Bartholomew Bouffield, susține că femeia a mai avut încercări de sinucidere în trecut. "Sunt sigur că și-a urmat scopul. Nu a lăsat niciun bilet, a postat doar un comentariu pe Twitter, în care anunța ce a făcut și își lua la revedere", a declarat el.

Susan Bailey era co-fondatoarea site-ului TameBay, care oferă știri și cronici legate de eBay. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Sport : A murit tatăl lui Andrei Szemerjai
Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Misterele morții profesoarei de la ASE
Pagina a fost generata in 1.0394 secunde