SELFIE MORTAL. O tânără de 15 ani a fost călcată de tren în timp ce se fotografia

Miercuri, 27 Martie 2019, 13:52
179
Karina Baymukhambetova, o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Rusia, a vrut să-și facă un selfie, dar inițiativa i-a adus o moarte cruntă.


Fata s-a gândit să-și facă un selfie pe calea ferată, în fața unui tren de marfă. Fata n-a calculat bine distanța la care era trenul, nici viteza de deplasare a acestuia și n-a mai putut să fugă de pe șine în timp util, a dezvăluit dailymail.co.uk. Karina era împreună cu un băiat, a cărui identitate n-a fost dezvăluită.


Se bănuiește că acesta îi era rudă. Karina i-a spus respectivului că nu trebuie să se teamă de nimic în viață. Băiatul a reușit să se salveze în ultimul minut, în timp ce Karina a fost tăiată în bucăți de tren în gara din orașul Orsk.

Conductorul n-a putut evita accidentul

Conductorul de tren a încercat să frâneze când a văzut că sunt persoane pe linia ferată, dar n-a mai avut timp pentru asta și a lovit-o în plin pe fată. Moartea Karinei a declanșat un val de emoție pe rețelele sociale, unde au curs mesajele adresate familiei îndoliate. Cei de la compania feroviară au atras atenția că adolescenții și copiii își riscă viața. "Copiii trebuie să fie capabili să spună «Nu» oricărui pericol care le amenință viața și sănătatea. În plus, părinții trebuie să știe tot timpul unde sunt copiii lor și cu cine își petrec timpul. Oamenii trebuie să protejeze viața și sănătatea copiilor lor", a spus Elena Zaporozhskaya, de la poliția din Orsk.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2583 secunde