Selfie macabru postat de teroristul ISIS din Franța care și-a decapitat șeful

246
1
Selfie macabru postat de teroristul ISIS din Franța care și-a decapitat șeful - selfie-1437299553.jpg

Articole recomandate

Moda selfie-urilor a pătruns și în lumea teroriștilor islamiști care nu mai produc atentate sângeroase fără să imortalizeze momentul printr-o fotografie pe care apoi o postează online.


Un selfie macabru în care realizat de teroristul ISIS din Franța care și-a decapitat șeful a stârnit valuri de furie pe Internet, potrivit realitatea.net.

În imagine se vede trupul decapitat al francezului ucis de subalternul său islamist.

Se presupune că teroristul ISIS Yassin Salhi a trimis fotografia pe Twitter înainte să fie arestat.

Autoritățile suspectează că ucigașul de 35 de ani a trimis imaginea imediat după crimă via WhatsApp către un jihadist din Siria.

Cu puțin timp înainte de ora locala 9:50, atacatorul a intrat pe poarta uzinei chimice unde făcea frecvent livrări. Ca de fiecare dată, purta insigna firmei de curierat unde lucra. A ajuns cu vehiculul până la al doilea gard de securitate. A coborât din mașină, a alergat spre cilindrii de gaz depozitați acolo și a aprins focul, cel mai probabil cu o brichetă.

De la Bruxelles, președintele francez a confirmat că a fost un atentat.

"Intenția a fost clară, să provoace o explozie. Atacul este de natură teroristă. Afară a fost descoperit un cadavru decapitat, cu o inscripție", a declarat președintele francez, Francois Hollande.



Comentează știrea

costy
19 iulie 2015
afaceri

Merita testat! De ce merita sa testezi si tu acest sistem prin care sa ajungi mai usor la castiguri suplimentare? Pentru ca activitatea e foarte simpla, o desfasori in timpul liber si nu ai nicio obligatie. Nici macar nu trebuie sa recrutezi oameni. Totul e mai usor decat crezi! Iti trimit mai multe informatii dupa ce imi ceri detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Iulie 2015
Stire din Actual : LIDER UCIS!
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Actual : ISRAELUL, BOMBARDAT!
Sâmbătă, 11 Iulie 2015
Stire din Sănătate : Complicații  după menopauză
Pagina a fost generata in 0.4048 secunde