Șef al mafiei siciliene, arestat pentru că a ordonat uciderea fiicei sale

884
Șef al mafiei siciliene, arestat pentru că a ordonat uciderea fiicei sale - pinoscaduto-1509473111.jpg

Articole recomandate

Un sef al mafiei siciliene a fost arestat, dupa ce i-a comandat fiului sau sa isi ucida sora pe motiv ca este implicata intr-o relatie amoroasa cu un politist, relateaza AFP.

Pino Scaduto, eliberat din inchisoare in aprilie, ar fi cerut fiului sau sa o omoare, el fiind deja acuzat de omicid intr-un alt dosar, potrivit anchetatorilor.

"Sora ta a devenit un informator", ar fi afirmat tatal.

Tanarul si-ar fi exprimat pozitia sa fata de cererea tatalui intr-o conversatie cu un amic, discutie care a fost interceptata de politie.

"Eu nu o voi face. Tu esti tatal si nu ai decat sa o faci tu. De ce ar trebui sa ma ocup eu de aceasta problema? Am 30 de ani", i-ar fi spus el tatalui, potrivit conversatiei interceptate de politie.

Tatal ar fi cerut apoi acest serviciu unei alte persoane care ar fi refuzat la randul sau, spunand ca este o afacere de familie.

"Astazi a fost arestat un sef care dorea sa-si omoare propria fiica pentru ca avea o relatie cu un sef al politiei italiene", a declarat luni, la Sicilia, ministrul italian al Afacerilor Externe, Angelino Alfano, citat de presa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Actual : Uber va oferi mașini 100% electrice
Pagina a fost generata in 0.7944 secunde