Secretarul general al NATO, vizită surpriză în Afganistan

155
Secretarul  general al NATO, vizită surpriză  în Afganistan - secretarul-1541513009.jpg

Articole recomandate

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a sosit, ieri, la Kabul, într-o vizită surpriză în Afganistan, se afirmă într-un comunicat al Alianței Nord-Atlantice, citat de agenția DPA.

Potrivit sursei, Stoltenberg și o delegație de rang înalt se vor întâlni cu președintele afgan Ashraf Ghani, cu șeful executivului Abdullah Abdullah, precum și cu comandantul forțelor internaționale din Afganistan, generalul Austin S. Miller.

Vizita lui Stoltenberg survine într-un moment în care militanții talibani și-au intensificat atacurile împotriva forțelor de securitate pe cuprinsul țării, provocând zilnic un mare număr de victime.

Atacurile forțelor afgane împotriva trupelor internaționale au crescut de asemenea în ultimele săptămâni. Sâmbătă, un soldat american a fost ucis și altul rănit în estul Afganistanului, în cursul a ceea ce a părut a fi un incident intern.

Luna trecută, un general american a fost rănit într-un atac împotriva complexului guvernatorului din orașul Kandahar. Generalul Miller, care era de asemenea prezent în acel loc, a scăpat nevătămat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8754 secunde