€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Scene ireale în Suedia. O mașină a intrat într-un grup de peste 100 de persoane

Ştire online publicată Joi, 27 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
O mașină s-a proiectat în aproximativ 100 de persoane, majoritatea elevi, precum și în profesorii și părinții lor care îi supravegheau în timp ce făceau o plimbare.

Incidentul s-a produs în apropiere de Karlshamm. Poliția suedeză a informat că doi copii au fost răniți și că oamenii legii îl caută pe agresorul care a reușit să fugă de la locul atacului.

Un purtător de cuvânt al poliției din localitate a relatat că elevii au reușit să se ferească de mașina care venea spre ei, fugind din fața acesteia pentru a nu fi loviți.

„Mașina a accelerat îndreptându-se spre elevi și profesori”, a mai spus acesta.

Șoferul a lovit doi copii. Unul dintre ei a fost rănit la mână, iar celălalt, într-o altă parte a corpului, a mai precizat poliția care a făcut apel la populație să fie vigilentă și să raporteze orice informație care ar putea duce la găsirea criminalului care a fugit de la locul faptei.

Atacul s-a produs, marți, în jurul orei locale 12:00 p.m.

Grupul de 100 de copii și 10 profesori ai acestora provenea de la o școală secundară din Mjallby. Ei se deplasau din Hinnedalsvagen în Grundsjon, cu ocazia unui eveniment social.

Mașina individului care a intrat în mulțime este o Saab, de culoare neagră sau albastru închis. Șoferul a fugit de la locul faptei și este căutat de poliție, potrivit express.co.uk.

Martorii oculari nu au reușit să identifice dacă agresorul era bărbat sau femeie.

Poliția suedeză a anunțat că așteaptă orice informație legată de acest caz, de la oricare persoană care posedă amănunte folositoare pentru rezolvarea acestui caz. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9535 secunde