Video Scene de groază. Copil de 12 ani, îmbrăcat în tricou cu FC Barcelona, prins în timp ce pregătea un atac sinucigaș. A izbucnit în lacrimi!

3772
Scene de groază. Copil de 12 ani, îmbrăcat în tricou cu FC Barcelona, prins în timp ce pregătea un atac sinucigaș. A izbucnit în lacrimi! - 000ck25r-1471847770.jpg

Articole recomandate

Poliția din Irak a reușit să intervină la timp și să prindă un minor, în vârstă de aproximativ 13 ani, în timp ce voia să detoneze o vestă cu exploziv atașată de corpul său, la mai puțin de 24 de ore de la atacul sinucigaș din Turcia, comis tot de un minor, informează Daily Mail.

Băiatul, îmbrăcat cu un tricou în culorile echipei de fotbal FC Barcelona, se pare că a izbucnit în plâns în momentul în care a fost capturat de polițiștii din Kirkuk, oraș situat la nord de Bagdad.

Arestarea minorului, cu vârstă cuprinsă între 12 și 13 ani, vine la mai puțin de 24 de ore de la atacul sinucigaș din Turcia, unde un alt minor, de până în 14 ani, s-a detonat la o nuntă, omorând 51 de oameni, alți peste 100 fiind răniți.

"Este clar că Daesh a avea o celulă (teroristă) la Gaziantep sau încerca să-și facă loc aici," declara Erdogan, folosind acronimul din limba arabă pentru gruparea militantă Stat Islamic. Acesta a mai spus că forțele de securitate turce își vor spori eforturile de combatere a teroriștilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4724 secunde