Scandal sexual ce îl vizează pe Prințul Andrew. Reacția Palatului Buckingham

97
1
Scandal sexual ce îl vizează pe Prințul Andrew. Reacția Palatului Buckingham - hepta109643514b0c4d940-1420380217.jpg

Articole recomandate

Palatul Buckingham a dat o nouă dezmințire categorică în privința acuzațiilor de abuz sexual ce îl vizează pe Prințul Andrew, în speranța de a dezamorsa un scandal extrem de neplăcut pentru familia regală britanică, scandal care se află pe prima pagină a tuturor cotidienelor britanice. 'Acuzațiile sunt false și neîntemeiate', se arată într-un nou comunicat al Casei regale britanice, în care aceasta 'neagă categoric faptul că ducele de York ar fi avut vreo formă de contact sau relație sexuală' cu femeia care îl citează pe Prințul Andrew în cadrul unei plângeri depuse în SUA.

Palatul Buckingham a precizat deja vineri că "orice acuzație, conform căreia au fost comise acte inadecvate cu o minoră, este categoric falsă".

Numele Prințului Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a și al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a fost citat într-o plângere depusă în SUA de o femeie care afirmă că a fost forțată, pe când era minoră, să "întrețină relații sexuale" cu ducele de York la Londra, New York și în Caraibe în cadrul unor orgii cu alte tinere minore, scrie Agerpres.

Comentează știrea

RODICA
4 ianuarie 2015
Cea mai accesibila oferta de lucru!

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8945 secunde