Scandal la Vatican! Un preot catolic a recunoscut că este HOMOSEXUAL și că are un iubit

315
Scandal la Vatican! Un preot catolic a recunoscut că este HOMOSEXUAL și că are un iubit - preot466a148e2c91-1443893161.jpg

Articole recomandate

Un scandal de proporții este pe cale să izbucnească la Vatican, după ce un prelat a recunoscut că este homosexual și că are un iubit.

Krysztof Olaf Charamsa, un preot polonez care lucrează pentru biroul din Vatican responsabil cu protejarea dogmei catolice, a recunoscut că este homosexual. Dezvăluirile preotului vin cu doar o zi înaintea unui sinod al episcopilor în care urmează să se discute, printre altele, problema homosexualității.

Preotul Charamsa susține că religia catolică este prea dură în privința persoanelor gay și că alternativa pe care o propune - aceea a unei vieți abstinente și singuratice - este inumană.

"E timpul ca Biserica să deschidă ochii și să accepte credincioșii gay. Să înțeleagă că soluția pe care o propune – abstinență totală și o viață fără dragoste – este inumană", a declarat preotul pentru presa italiană.

Potrivit adevărul.ro, prelatul susține, printre altele, că nu este singura față bisercicească de la Vatican cu orientări homosexuale și că, după dezvăluirile făcute, se va retrage, cel mai probabil, din funcție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3456 secunde