Scandal în Germania: Un politician a fumat Marijuana în direct la TV

208
Scandal în Germania: Un politician a fumat Marijuana în direct la TV - joint55946200-1351435560.jpg

Un politician german pe nume Martin Lindner, al cărui partid se află în coaliție cu partidul Angelei Merkel, a făcut un gest controversat, fumând o țigară cu marijuana în direct la TV, informează realitatea.net.

Joi seara, Martin Lindner a fost invitat la emisiunea prezentată de Benjamin von Stuckrad Barre, "Stuckrad Late Night" și, în timpul emisiunii, prezentatorul i-a arătat politicianului o țigară despre care a spus că este cu marijuana. Politicianul a mirosit țigara și a spus că nu conține nimic în afară de tuturn, moment în care prezentatorul l-a rugat să o încerce, ceea ce Lindner s-a grăbit să facă, pe un balcon, în fața camerelor de luat vederi.


Echipa de producție și prezentatorul au confirmat că era vorba de o țigară cu marijuana.

Nu se știe dacă vor există efecte asupra carierei politice a lui Lindner dar este, cu certitudine, un gest controversat. Posesia de marijuana nu constituie o infracțiune în multe părți ale Germaniei, inclusiv în Berlin, dar partidul lui Merkel și cel al lui Lindner s-au declarat în ianuarie agresiv împotriva unui proiect al stângii care propunea înființarea unor cafenele în care să se poată consuma marijuana, menționează sursa citată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4929 secunde