Șase persoane arestate, printre care o româncă, după descoperirea a o mie de plante de marihuana, în Spania

150
Șase persoane arestate, printre care o româncă, după descoperirea a o mie de plante de marihuana, în Spania - marijuanatourismjpeg31280x960-1376153185.jpg

Articole recomandate

Poliția spaniolă a confiscat peste o mie de plante de marihuana în două operațiuni realizate în localitățile Jijona și Benitachell, din provincia Alicante, și a arestat șase persoane - cinci bărbați și o femeie - având naționalități spaniolă, română și olandeză și vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, scrie sâmbătă publicația La Informacion.




La 29 iulie, Garda Civilă (poliția spaniolă) a localizat o plantație de marihuana într-o pepinieră de pini de la periferia orașului Jijona. Au fost arestate trei persoane, cel care îngrijea plantația și doi localnici din Ibi. 


La 5 august, Garda Civilă a intrat într-o locuință din Benitachell și a descoperit în pod 605 plante de marihuana în diverse faze de creștere și peste trei kilograme de canabis. Încăperea în care se aflau plantele era amenajată special pentru acest tip de cultură, cu ventilatoare, lămpi și uscătoare. Agenții au reținut doi bărbați de naționalitate spaniolă și olandeză și o româncă, pe care i-au acuzat de delicte precum furt de curent electric și atentat la adresa sănătății publice, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4789 secunde