Șase membri Camorra acuzați de răpirea unui român, arestați la Napoli

214
Șase membri Camorra acuzați de răpirea unui român, arestați la Napoli - politia-1370105105.jpg

Articole recomandate

Șase membri ai unui clan din cadrul organizației infracționale Camorra acuzați, între altele, de răpirea unui imigrant român, au fost arestați în orașul italian Napoli, potrivit Mediafax.ro.

Cei șase suspecți sunt membri ai Clanului Veneruso, parte a organizației Camorra și activ în zona orașului Napoli, informează site-ul agenției Adnkronos.

Procurorii Direcției locale antimafia au cerut arestarea preventivă a șase membri al Clanului Veneruso acuzați de sechestrare de persoană, agresiune și extorsiune. Tribunalul din Napoli a admis cererea de arestare a celor șase, iar mandatele au fost puse în aplicare sâmbătă dimineață.

Doi dintre suspecți sunt acuzați că i-ar fi cerut o taxă de protecție unui om de afaceri din Napoli. Ulterior, cei doi, împreună cu patru complici, l-au răpit pe un imigrant român pentru a-l pedepsi pentru furt de carburant de la firme din provincie. Se pare că răpirea și pedepsirea românului a fost cerută de oameni de afaceri din provincia Napoli.

Românul a fost bătut și eliberat după câteva zile. În cursul operațiunii de arestare a suspecților, la domiciliile acestora au fost găsite substanțe explozive, arme de foc și droguri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Mai 2013
Stire din Eveniment : "Ajutor, sunt răpit!"
Miercuri, 15 Mai 2013
Stire din Eveniment : Arestat pentru tâlhărie
Pagina a fost generata in 0.5331 secunde