Sarkozy a devenit din nou tătic

360
Sarkozy a devenit din nou tătic - sarkozy-1319140322.jpg

Articole recomandate

Liderul francez Nicolas Sarkozy a descris nașterea fiicei sale drept "un moment de bucurie profundă", dar "privată", și a spus că soția și fetița sa se simt foarte bine, relatează BBC.
Fetița s-a născut miercuri noapte la o clinică din Paris.
Sarkozy a sosit la clinica La Muette la câteva ore după nașterea fetiței. El a spus că mama și copilul se simt foarte bine. Președintele a precizat că numele bebelușului va fi anunțat de Carla Bruni-Sarkozy.
Sarkozy a făcut declarațiile în timpul unei vizite la o uzină, unde a primit cadouri pentru micuță din partea angajaților: o bavetă, o carte pentru soția sa și un puiet de stejar.
Carla Bruni-Sarkozy, singura primă doamnă a dat naștere unui copil pe durata mandatului soțului ei, a fost discretă în timpul sarcinii și a apărut rar în public. Ea a declarat pentru cotidianul Le Parisien că nu va face publice fotografii ale copilului, întrucât "expunerea publică este o alegere pe care trebuie să o facă o persoană la vârstă adultă". Ea a insistat, de asemenea, că publicul francez este puțin interesat de sarcină și că personal își dorește să treacă mai repede peste această perioadă.
Martori oculari de la clinica unde a născut Carla Bruni spun că a fost instituit un cordon de securitate, iar mulțimea de curioși strânși acolo și jurnaliștii au fost nevoiți să se mute la 100 de metri depărtare de intrare. Există informații că persoanele care vizitau tinere mămici din maternitate au fost percheziționate de poliție înainte de a le fi permis accesul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Actual : Sclave sexuale în Europa
Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Actual : Gaddafi a fost ucis
Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Actual : Scandal sexual cu minore
Pagina a fost generata in 0.3685 secunde