Șapte bulgari, arestați pentru răspândirea unor idei ale grupării Statul Islamic

131
1
Șapte bulgari, arestați pentru răspândirea unor idei ale grupării Statul Islamic - luptatoricalifatulislamic-1417029933.jpg

Articole recomandate

Parchetul și agenția de securitate bulgară au anunțat, miercuri, că șapte bulgari musulmani au fost arestați, după ce au fost prinși că difuzau idei teroriste, aparținând grupării jihadiste Statul Islamic. Totodată, alte 26 de persoane au fost reținute, iar numeroase calculatoare, cărți și alte documente au fost confiscate, în cadrul unei vaste operațiuni a poliției în șase regiuni, informează Agenția France Presse, citată de Agerpres.

"Inculpații aveau drapele ale SI, lansau apeluri la război și s-au aflat în contact cu jihadiști care au trecut pe aici în drum spre Siria și Irak. Nu este vorba despre o celulă a Statului Islamic, dar ar fi putut deveni una", a apreciat Piasancev, adăugând că nu deține "informații cu privire la cetățeni bulgari care ar lupta de partea SI".

Comentează știrea

ismail / belgia
24 iunie 2015
"jihadistii o noua secta milenium 3 "

Dreptul la opinie atat se vorbeste de jihadisti an mass media si peste hotare la tuoate colturiile .eu sunt modest mulsumani fara predici pentru mine religiile este o hoby ca ori ce activitate .dar stau si ma antreb oare pe pamantul asta cate religi si secte sunt si anca voor mai apara bine cu banul cum sunt astea masonii astea conduce lumea iar pe o parte jihadisti voor sa distruga ! Sa fie ei stapanii lumii pai cine stie ce alta secta va venii caci ---- devina bunul dumnezeu ' alah nui devina ---- si noii oamenii nu stim sa ne pretuim natura si pe nooi ansunem " cu o cochideie " ne asemanam cu animalele .

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Crinuța Dumitrean, arestată preventiv
Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Tâlhar prins după zece luni
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Mircea Băsescu rămâne în arest
Pagina a fost generata in 1.3966 secunde