S-a sinucis după ce un polițist a încercat să o convingă să se mărite cu cel care a violat-o

460
S-a sinucis după ce un polițist a încercat să o convingă să se mărite cu cel care a violat-o - 879702121228gangrapeprotests7709-1356789831.jpg

O adolescentă indiană, victimă a unui viol colectiv, s-a sinucis după ce un polițist a încercat să o convingă să-și retragă plângerea și să se căsătorească cu unul dintre violatori, scrie EVZ.ro.

Tânăra de 17 ani a înghițit otravă și a fost găsită moartă.


Adolescenta care s-a sinucis a fost violată în grup, la 13 noiembrie, în timpul unui festival la Diwali în regiunea Patiala din statul Punjab (nord). Un polițist a fost concediat și un altul suspendat din funcție pentru gestionarea acestui caz, potrivit unor responsabili locali.

Fata a încercat "să facă totul pentru a-și înregistra plângerea", dar poliția nu a deschis o anchetă oficială, a declarat inspectorul general Paramjit Singh Gill, șeful poliției regionale. "Unul dintre ofițerii de poliție a încercat să o convingă să-și retragă plângerea", a adăugat el.

Sora victimei a declarat, la canalul indian de televiziune NDTV, că polițiștii locali au mers prea departe. "Poliția a început să exercite presiuni asupra ei pentru a accepta un aranjament financiar cu violatorii sau să se căsătorească cu unul dintre ei", a spus sora victimei, informează EVZ.ro.

 

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : S-a ascuns de polițiști timp de trei ani
Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Pieton călcat pe zebră
Pagina a fost generata in 0.3318 secunde