€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

S-a declarat sfârșitul Statului Islamic în Irak și Siria

Ştire online publicată Miercuri, 22 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Iranului, Hassan Rohani, a declarat, ieri, sfârșitul Statului Islamic în Irak și Siria, într-o alocuțiune transmisă în direct de televiziunea de stat iraniană, relatează Reuters.

Un înalt comandant al Gardienilor Revoluției din Iran, generalul Qassem Soleimani, a anunțat și el într-un mesaj încetarea existenței Statului Islamic. Mesajul generalului Soleimani, trimis, ieri, liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, a fost publicat pe site-ul Sepah News, ce aparține Gardienilor Revoluției (Pasdaran), armata de elită a regimului iranian.

Înregistrări video și fotografii cu generalul Soleimani, comandantul Forței Al-Quds, ramura Gardienilor Revoluției responsabilă cu operațiunile în afara granițelor Iranului, în prima linie în luptele împotriva Statului Islamic în Irak și Siria, au fost postate frecvent de către media iraniene în ultimii ani.

Potrivit agenției Xinhua, generalul Soleimani l-a felicitat în mesajul său pe ayatollahul Khamenei pentru „marea victorie” împotriva Statului Islamic în Irak și Siria. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9011 secunde