S-a declarat sfârșitul Statului Islamic în Irak și Siria

180
S-a declarat sfârșitul  Statului Islamic  în Irak și Siria - sadeclarat-1511272540.jpg

Articole recomandate

Președintele Iranului, Hassan Rohani, a declarat, ieri, sfârșitul Statului Islamic în Irak și Siria, într-o alocuțiune transmisă în direct de televiziunea de stat iraniană, relatează Reuters.

Un înalt comandant al Gardienilor Revoluției din Iran, generalul Qassem Soleimani, a anunțat și el într-un mesaj încetarea existenței Statului Islamic. Mesajul generalului Soleimani, trimis, ieri, liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, a fost publicat pe site-ul Sepah News, ce aparține Gardienilor Revoluției (Pasdaran), armata de elită a regimului iranian.

Înregistrări video și fotografii cu generalul Soleimani, comandantul Forței Al-Quds, ramura Gardienilor Revoluției responsabilă cu operațiunile în afara granițelor Iranului, în prima linie în luptele împotriva Statului Islamic în Irak și Siria, au fost postate frecvent de către media iraniene în ultimii ani.

Potrivit agenției Xinhua, generalul Soleimani l-a felicitat în mesajul său pe ayatollahul Khamenei pentru "marea victorie" împotriva Statului Islamic în Irak și Siria. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.931 secunde